Şanlıurfa da Çelik Kasa


çelik kasa,para kasası,ofis kasası,otel kasası,data kasası,evrak kasası,Şanlıurfa da yaşıyorsunuz ve ofisinize yada kurumunuza çelik kasa almayı düşünüyorsunuz.Çelik kasa modellerinden otel tipi çelik para kasası ,ev kasası yada büro kasası arayışı içindesiniz. Marka olarak kendini ispatlamış kalitede ve fiyat olarak uygun olan bir model düşüyorsunuz. O zaman sizde internet sayfamızda bulunan tasarımlarımızdan telefonla sipariş vererek ihtiyacınız olan çelik kasa tedarik edebilirsiniz.

Kaliteli ve güvenilir bir Çelik Kasa, Kıymetli eşya ve para saklamak için çelikten üretilen kasa, belirli kişi veya kişilerin erişimi için tasarlanmış bir nevi “güvenli dolap” dır. Başkalarının eline geçmesini istemediğimiz her türden eşyayı, doküman yada kıymetlerin korunması ve saklanması için kullanılan teknolojidir. 

Şifreli kilide sahip bir posta kutusu, mektup ve zarflarımızı başkalarının erişiminden korurken, mektup ve zarfların sayısı arttıkça buna göre bir posta kutusu temin etmek gerekir. Evinizde, işyerinizde bulunması gereken bir çok değerli eşyanız olabilir. Değer kelimesi sadece “nakdi değer, para” kavramlarını içermemektedir. Pasaportunuz çalındığında, ne tür sorunlarla karşılaşacağınızı bir düşünün… Veya otomobilinizin … 
İnsanoğlu toplu yaşamaya başladıktan sonra birtakım sorunlarda doğmaya başlamış; Değerli gördüğü değerleri çalınmış,yanmış,yada kaybolmuştur. Doğal olarak bunları saklama ihtiyacı, zamanla teknoloji ile beraber Çelik Kasa Oluşumunun ilk temeli olmuştur.Kimine göre evin bir parçası,kimine göre evdeki bakası,bir kuyumcunun tüm sermayesi ,kiminin emaneti, kiminin aile yadigarı… 

Günümüzde Gaziantep Çelik Kasa, para kasası, yangına dayanıklı evrak kasası,bankalar için kasa daire kapısı,kiralık kasalar,ticari kasalar,duvar kasası,yere monteli kasalar,ofis ve büro tipi kasalar, ev için kasalar,kuyumcu banko tipi kasalar, elektronik kasalar, şifreli kasalar, otel emanet kasaları,otel oda kasaları .. gibi değişik tip ve sektöre hizmet etmektedir. Yalnız her kasa Gaziantep kasası değildir. Üzerindeki etiketler çok sağlıklı bilgi yansıtmayabilir. 
Çelik Kasa alırken çok dikkatli davranılmalı,sağlam bir yeri olan,arandığında teknik bilgi alabileceği ,yerleşik işyerlerinden kasa alımı yapılmalıdır. Güvenilir firmalar tercih edilmelidir. Her alınan kasa hırsız tarafından açılır, fikri yanlıştır.Hırsızın açacağı kasalar olduğu gibi açamayacağı Çelik Kasalar da mevcuttur. Müşterilerimize çok ucuz kasaları almamalarını,özellikle ithal kasaların hırsızlarca çok rahat açılıp,şifresinin herkes tarafından bilindiğini ve 1-2 yıl içerisinde bozulduğunu hatırlatırız. 
İyi bir Çelik Kasa almak için zamanını ve parasını harcamayan,telafisi olmayan zararları Karşılamak zorunda kalır.



Adres
:
Sarıgül Sokak No:2 SITELER / Altındağ / Ankara /Turkiye
» Telefon
:
(312) 351-25-25
» Faks
:
(312) 353-34-10
» Gsm No
:
(532) 252-74-88
» Web Site
: